אנטיביוטיקה ללא צורך.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/02/2016 | 08:14 | מאת: מריה

יש לי וירוס ולקחתי אנטיביוטיקה ללא צורך כי חשבתי שיש לי סינוסיטיס. (זאת פעם ראשונה שאני לוקחת אנטיביוטיקה בחיים). יש מצב שהמערכת החיסונית שלי נפגעה? בגלל שבכל פעם שאני יוצאת מהבית אני חוזרת עם עוד כאב ראש, עולה לי החום בפעם הראשונה ל38 כי הלכתי לרופאת משפחה ובפעם השנייה ל39 כי הייתי במוקד?

מריה שלום, סביר להניח שהמערכת החיסונית שלך לא נפגעה בגלל שפעם אחת נטלת אנטיביוטיקה למחלה ויראלית. ייתכן ואת חלשה מסיבות אחרות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות