תה גרגירים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/01/2016 | 20:41 | מאת: יפה

הייתי בבית מרקחת ובכל מיני סופרים כדי לקנות את התה גרגירים שהיו נותנים פעם לילדים תה שומר לצורך העיניין בגרגירים ואמרו שכבר לא מייצרים את זה רציתי לדעת למה ועם יש תחליף?תודה

יפה שלום, התכשירים לא משווקים יותר מכיוון שמשרד הבריאות ממליץ להימנע מהם. משקאות ממותקים או מיצי פירות אינם מומלצים בגלל שהם מכילי הרבה סוכר (מרגילים את התינוק לשתיה מתוקה ויכולים לגרום לפגיעה בשיני התינוק)ויכולים גם לפגוע בתאבון התינוק אין מומלץ. ליאת

27/01/2016 | 08:11 | מאת: יפה

אוקי תודה רבה. האם יש תחליף לתה הזה משו שניתן להביא במקןם?

מנהל פורום תרופות ורוקחות