שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/01/2016 | 12:34 | מאת: הילה

שלום, רציתי לדעת אם משרד הבריאות נותן רישיון לתרופות הומאופתיות היות והזמנתי מחברה למוצרים טבעיים משחה לטחורים שעשויה לדבריהם מדונג דבורים ושמנים אתריים אך אין להם רישיון משרד הבריאות. האם אין חשש להשתמש במשחה לדעתך? תודה.

הילה שלום, משרד הבריאות קבע נהלים לגבי שיווק והכנה של מוצרים הומאופתיים. מוצרים מוגמרים צריכים אישור של משרד הבריאות. מוצרים שמכינים בבית המרקחת ייעשו מחומרי גלם שמאושרים על-ידי משרד הבריאות. המוצר שאת מתארת נשמע כמוצר טבעי, אך לא הומאופתי. אין לי דרך לדעת מה בדיוק יש במוצר, ולכן כדאי לרכוש רק ממקור מהימן. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות