מותר ליטול אקמול עם ציפרלקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/01/2016 | 10:02 | מאת: אני

שלום, אני נוטלת ציפרלקס 10 מיליגרם בבוקר (בערך בשעה 7). האם במקרה של כאב ראש אוכל ליטול במקביל אקמול? אם כן, האם יש להמתין מספר שעות בין נטילת הציפרלקס לאקמול? תודה

13/01/2016 | 10:25 | מאת: אני

ואם כן, האם מותר לקחת שני כדורי אקמול במקביל?

13/01/2016 | 10:25 | מאת: אני

ואם כן, האם מותר לקחת שני כדורי אקמול במקביל?

שלום, אין התנגשות בין ציפרלקס לבין אקמול, וניתן לקחת את 2 התרופות במקביל. ניתן לקחת 2 כדורי אקמול בבת אחת. יש להקפיד לא לעבור מנה כוללת של 4 גרם אקמול ביממה (או תכשירים המכילים פרצטאמול). אם נוטלים 2 כדורים בבת אחת, יש לשמור על הפרש של 6 שעות בין מנות של אקמול או תכשירים שמכילים אקמול (חומר פעיל פרצטאמול). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות