ציפרלקס ופרדניזון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/01/2016 | 09:47 | מאת: עמוס

אני נוטל כדורי פרדניזון (כרגע במינון של 15 מג ליום) ומעוניין להתחיל לקחת ציפרלקס הרוקח "המליץ" לי ליטול את התרופות בהפרשים של 8 שעות. את הפרדניזון עליי ליטול בבוקר וגם את הציפרלקס. האם יש איזו התנגשות שעלולה לחבל בטיפול של הפרדניזון? האם מותר ליטול אותם יחד? באותה תקופה? והלא את הפרדניזון וגם את הציפרלקס יש ליטל בשעות הבוקר מה עליי לעשות?

עמוס שלום, ניתן לקחת את הכדורים בבוקר, במקביל. אם הטיפול בפרדניזון מיועד להיות ממושך, כדאי מדי פעם לעשות בדיקות דם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות