מה אפשר לתת לתינוקת בת 7 חודשים בכדי להקל על השיעו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/01/2016 | 14:49 | מאת: חן

מה אפשר לתת לתינוקת בת 7 חודשים בכדי להקל על השיעול והליחה ? זה נורא מפריע לה בייחוד בלילה

06/01/2016 | 15:02 | מאת: שרה

תינוק עם ליחה ושיעול מהנאפשר לתת ללא מרשם רופא?

שרה וחן שלום, אין טיפול תרופתי שניתן לתת לתינוקות ללא מרשם רופא. אפשר להיעזר במכשיר אדים ובשמנים אתריים לפיזור בסביבת התינוק (מעל גיל 3 חודשים). ניתן להתייעץ עם רופא לגבי אינהלציות עם מי מלח. יש מוצר בשם רסטוקס בייבי להקלה בשיעול מגיל 3 חודשים, אך מזמן לא ראיתי אותו ואני לא בטוחה אם הוא עדיין זמין במלאי. ליאת

06/01/2016 | 15:04 | מאת: שרה

תינוק עם ליחה ושיעול מהנאפשר לתתת ללא מרשם רופא?תינוק בן 5 חודשים

מנהל פורום תרופות ורוקחות