דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/12/2015 | 21:45 | מאת: שולמית

יש לי בת בת 16 ושהיא תמיד לא מרגישה טוב אני תמיד מודדת לה חום בטוסיק מתי שהיא ישנה כי היא לא נותנת לי למדוד לה חום מתי שהיא ערה ואני מודדת ככה לכל הבנות שלי והיא תמיד לא נותנת לי למדוד לה שהיא ערה אז אני מודדת לה בטוסיק שהיא ישנה בלילה מורידה לה את המכנס ואת התחתונים ואני אפילו נותנת לה נר בטוסיק האם זה בסדר שאני מודדת לה בטוסיק ודוחפת לה נר כי אני ככה התרגלתי אני יותר מאמינה לחום בטוסיק ולא בפה וככה לכל הבנות?

שולמית שלום, ילדה בת 16 (כל עוד אינה נכה או בעלת מוגבלות המונעת ממנה מדידת חום בפה), יכולה וצריכה למדוד חום בעצמה, בפה. יש מספיק אופציות טיפוליות להורדת חום,ולא צריך מתוך שינה לכפות עליה טיפול לא סימפטי. ליאת

29/12/2015 | 22:17 | מאת: שולמית

הבת שלי היא יש לה נכות קלה

מנהל פורום תרופות ורוקחות