אף סתום וליחה אצל תינוק בן שבועיים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/12/2015 | 11:10 | מאת: אורלי

היי אשמח לדעת את יש משהו שיוכל להקל על אף סתום וליחה אצל תינוק בן שבועיים . ביקר אצל הרופאה שבוע שעבר והיא המליצה על ניקוי נחיריים עם מיים ומלח ( להכין בכוס בבית )אבל זה לא עוזר לו והוא בקושי ישן בקושי אוכל ... בבקשה אשמח לעזרה . תודה מראש .

אורלי שלום, אין טיפול תרופתי או טבעי המאושר לשימוש ללא הוראת רופא בתינוק בין שבועיים. מי מלח יכולים להקל על אף סתום. ניתן להתייעץ עם הרופאה לגבי שימוש במכשיר אדים או באינהלציה של מי מלח. שימוש באמצעים אלה ייעשה רק באישור רופא ילדים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות