לקיחת זולדיאר כחודש

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/12/2015 | 18:38 | מאת: אסתר

קיבלתי זולדיאר כחודש לשיכוח כאבים לאחר ניתוח פעמים ביום בהפרש שש שעות .היו נותנים לי אופתלגין נוזלי כדי שיתחיל ליפעול מהר יותר עד שהכדור ישפיע . הכדור היה מתחיל להשפיע לאחר כשעה מלקיחתו . לאחר הפסקת התרופה כחודש התחלתי ליסבול מקשיי שינה חרדה ודיכאון . רציתי לישאול האם יש קשר לנטילת הכדור למה שאני סובלת כבר שנה

אסתר שלום, לא כל כך הבנתי את השאלה. האם את שואלת אם הפסקת נטילת זלדיאר הובילה לתופעות של קשיי הירדמות, דכאון וחרדה? אם נטלת כדור אחד פעמיים ביום למשך חודש ורק חודש אחרי הפסקת הטיפול החלו תופעות הלוואי, רוב הסיכויים שאין קשר. כדאי לפנות עם תופעות אלה לרופא להמשך בירור. אם הבנתי לא נכון את השאלה או את הנתונים שציינת, אנא כתבי לי בשנית. ליאת

22/12/2015 | 10:51 | מאת: אסתר

במהלך החודש כשהייתי באישפוז קיבלתי זולדיאר . הרגשתי נדודי שינה אבל שייכתי זאת לכאבים . כשהשתחררתי הביתה הפסקתי ליטול אותם והשינה לא היתה מסודרת כי בבית החולים הייתי מתעוררת בגלל הכאבים או בגלל האחיות והאנשים שהיו בחדר שגם להם היו כאבים והייתי מתעוררת . שאלתי היא האם היום שנה אחרי אני סובלת מחרדה ודיכאון יכול להיות שהכדורים גרמו לכך ? תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות