כאבי שיניים לתינוק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/12/2015 | 21:55 | מאת: עינת

מה מומלץ לתת לתינוק בן 5 חודשים להרגעת כאבי בקיעת שיניים? אמרו לי שיש סדרה הומופאתית..

עינת שלום, ניתן להקל על כאבי בקיעת שיניים במס' אופנים: עיסוי החניכיים או שימוש בנשכנים מותאמים לגיל התינוק, מריחה מקומית של תכשירים המיועדים לכך. ניתן גם להיעזר בטיפות הומאופתיות בשם R-35 ג'וניור. במצבי חוסר שקט ניכר או אם התהליך מלווה בחום, ניתן לתת אקמולי או נובימול במינון מותאם למשקל הילד, ובאופן נקודתי בלבד. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות