תרופה לחיזוק מערכת חיסונית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/12/2015 | 21:40 | מאת: ליטל

שלום ותודה על המענה , רציתי לדעת אם יש תרופה כלשהי למישהו שמערכת החיסונית שלו על הפנים והוא לאחר טיפולים כימותרפיים

ליטל שלום, מטופלים בכימותרפיה שיש להם ירידה משמעותית בספירת דם, מקבלים תרופות מרשם לעידוד ייצור כדוריות דם לבנות (שהן חלק ממערכת החיסון). יש כמובן קריטריונים לכך. האם מדובר במישהו שסיים כבר את כל הטיפולים? אם כן, מתי? ליאת

15/12/2015 | 21:53 | מאת: ליטל

הי תודה על המענה , הוא סיים כבר למעלה משנה את כל הטיפולים

18/12/2015 | 23:56 | מאת: ליטל

לא נענתי על ידך לשאלה ששאלת אותי . מדובר במישהו שסיים את כל הטיפולים מעל שנה וחצי

מנהל פורום תרופות ורוקחות