הגדלת מינון של לוריואן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/12/2015 | 17:52 | מאת: ישראל

אני מטופל בלוריואן 1 ליום כשנה אך ללא הועיל.רופאת המשפחה העלתה את המינון ל-2 ליום אך ללא הטבה.מאחר ואני אחרי ניתוח מורכב וההחלמה ארוכה ואיני כשיר לעבודה האם קיימת אפשרות לשנות את המינון ל-3 עד 4 פעמים ביום לאור המצב.אציין כי איני דכאוני אך אני טרוד מהמצב בו אני נמצא. אודה לתשובתך.

ישראל שלום, רק רופא יכול לשנות את המינון של תרופה זו, מכיוון שמדובר בתרופת מרשם. מכיוון שאתה מדווח כל חוסר יעילות, כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל על אופציות טיפוליות נוספות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות