דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/11/2015 | 08:12 | מאת: חלי

שלום ליאת זה בקשר לבת 17 הבעיה של כינים נסיתי לעשות את מה שאמרת לעשות אבל היא לא רוצה אפילו לבדה סירוק במסרק סמיך ואני ממשיכה לבדוק לה כינים מתי שהיא ישנה עדיין היא לא אוהבת להסתרק אני נסיתי להכנס למקלחת שמתי שהיא התקלחה והיא לא רוצה שאני אסרק לה את הראש מכינים מה איפשר לעשות?

30/11/2015 | 10:05 | מאת: היי פצע שלא עובר בפה?

חלי שלום, זה קצת בעייתי להכריח ילדה בת 17 להסתרק במסרק סמיך. תציעי לעשות טיפול נגד כינים. החומרים הקיימים כיום אינם חומרי הדברה והם בטוחים לשימוש, כך שאין בעיה לעשות טיפול גם אם לא בטוחים שיש כינים. ליאת

שלום, אין פרטים בשאלה ולכן קשה להתייחס אליה, אך במצב של פצע בפה שלא עובר, יש לפנות לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות