עצירות לתינוק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/11/2015 | 15:55 | מאת: ירדן

התינוק שלי בן חמישה שבועות ומאוד מתקשה ביציאות הוא עושה קקי אחת ליומיים האם יש דרך להקל עליו הוא ממש סובל בכל פעם

ירדן שלום, לא ציינת אם בנך יונק או מקבל תמ"ל. אם הוא מקבל תמ"ל תוכלי לנסות להחליף אותו (התייעצי עם אחות טיפת חלב). עיסוי של הבטן בתנועות מעגליות וכיפוף עדין של הברכיים לכיוון הבטן גם יכולים לעזור. אם בנך סובל גם מקוליק (גזים של תינוקות), תוכלי לנסות תכשיר נגד גזים המבוסס על שומר וקמומיל שמרגיעים גם את כאבי הבטן. אם התופעה נמשכת, התייעצי עם רופא ילדים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות