כאב גרון דחוף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/11/2015 | 17:27 | מאת: דקל

שלום ליאת יש לי כאב גרון כנראה שהתקררתי ואולי אני יחטוף חס ושלום שפעת.. הפחד שלי זה שיש לי ילד בן חודשיים בבית ואני מפחדת להדביק אותו ואני גם בשבוע 4 להריון שני.. מה עושים האם אפשר לקחת תרופה בלי להזיק לעובר ואיך ניתן למנוע הידבקות? תודה מראש

דקל שלום, כדי להפחית סיכון להדבקה צריך שהבית יהיה מאוורר. את יכולה גם להיעזר במסכות נייר (כמו של רופאים). מכיוון שאת בהריון, את יכולה להיעזר בעיקר בתכשירים הומאופתיים להתקררות. לכאבי גרון, ניתן להשתמש בלכסניות כמו סטרפסילס או למוסין או בספריי טבעי בשם קליר גרון. ליאת

17/11/2015 | 03:24 | מאת: דקל

שלום ליאת, תודה על תגובתך. מצבי החמיר עכשיו אני גם מנוזלת ונראה לי בדרכי לפתח שפעת שלא נדע. מה אני עושה עם הילד הוא רק בן חודשיים ואקמול צינון יעזור לי אבל אי אפשר בגלל ההריון אז מה ניתן לעשות אני ממש מפחדת

מנהל פורום תרופות ורוקחות