תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/11/2015 | 22:41 | מאת: סילבי

שלום,אני לא מרגישה טוב,כאבי ראש,גב כואב,כל הגוף כואב,וגם אני מצוננת,הרופא נתן לי שני סוגי כדורים,אבל יש גם עייפות וחולשה עדיין

סילבי שלום, לא ציינת אילו כדורים את מקבלת ומה בדיוק אבחן הרופא. בנוסף לא ניסחת שאלה, אז אני אענה באופן כללי. אם מדובר בשפעת, אז כאבי הראש והגוף הם חלק מהסימפטומים של המחלה. אין הרבה מה לעשות בשלב זה, לוקחים תרופות להקלת הסימפטומים, מקפידים על שתייה מרובה ומנוחה. ניתן לשקול בעונה הבאה לעשות חיסון נגד שפעת. לא אוכל כל כך להתייחס לטיפול רפואי כי איני מה את נוטלת כרגע. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות