מוריד חום לתינוק בן חודשיים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/10/2015 | 12:32 | מאת: מורן

היי, בני בן החודשיים עתיד לעבור חיסון גיל חודשיים ב"ה ביום חמישי הקרוב. הבנתי שלחיסון תופעות לוואי ובפרט עלייה בחום הגוף. בבית יש לי נובימול וברצוני להצטייד בתרופה מורידת חום נוספת במידה והנובימול לא ישפיע עליו...תרופה שאין צורך במרווח בינה לבין זמן מתן התרופה הראשונה.תודה רבה!

מורן שלום, אין תרופה נוספת שניתן לתת בגיל חודשיים להורדת חום. אם תתאימי את המנה של נובימול למשקל גופו של התינוק בצורה מדויקת, החום ירד. תוכלי במקביל להיעזר בקומפרסים קרים או באמבטיה פושרת או בטיפול הומאופתי להורדת חום. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות