אורמוקס uramox

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/01/2012 | 15:13 | מאת: שלי

התחלתי לפני כחודש ליטול אורמוקס 3 פעמים ביום עקב גילוי ע"י עיניים שיש לי לחץ תוך עייני ואישפוז עקב זה. אני לא יודעת אף פעם אם אני חייבת לקחת את זה אחרי אוכל או שזה לא משנה כי יש ימים שאני לא קמה עבודה ויש לי כדור שאני צריכה לקחת ב-8 בבוקר ואין לי כוח ללכת לאכול. אז רציתי לדעת אם אני יכולה לקחת את הכדור הזה על בטן ריקה? תודה רבה, שלי

30/01/2012 | 15:46 | מאת: שני כרמי

שלי שלום. עדיף ליטול את טבליות אורמוקס עם הארוחה כדי להפחית את הסיכון לתופעות לוואי בקיבה. אם את נוטלת את התרופה על בטן ריקה ולא סובלת מתופעות לוואי, אין מניעה שתמשיכי כך. אם הנטילה על בטן ריקה מציקה לך- את יכולה להתייעץ עם הרופא לגבי שינוי משטר המינון, כך שתיטלי את התרופה רק פעמיים ביום אחרי הארוחות. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות