שאלה לגבי דאלאצין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/01/2012 | 13:50 | מאת: אליס

שלום, רציתי לשאול לגבי אופן נטילת האנטיביוטיקה דאלאצין C . נאמר לי שעליי ליטול אותה 3 פעמים ביום (בכל פעם שני כדורים) עם הארוחות.אך בנוסף הרוקחת אמרה שצריך ליצור מרווחים של 8 שעות. האם המרווחים חשובים ליעילות התרופה? מרווחים כאלה מחייבים אותי להיות ערה בשעות מאוחרות מאוד, או מוקדמות מאוד. תודה, אליס

30/01/2012 | 14:29 | מאת: שני כרמי

אליס שלום. פיזור נטילת התרופה, באופן אחיד ככל האפשר, על פני שעות היממה הוא חשוב מאוד אך לא צריך לפגוע לך באורח חייך. השתדלי ליטול את האנטיביוטיקה במרווחים קבועים ככל האפשר. חלקי את שעות העירות שלך ל-3 וכך תוכלי לשמור על מרווחים מירביים. הקפידי על נטילת האנטיביוטיקה עם כוס מים מלאה, אחרי האוכל. תרגישי טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות