הכנת מישחה ע"י בית מרקחת קופת חולים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/10/2015 | 15:51 | מאת: Peter

פניתי למכבי פארם עם מרשם למשחה שהונפק ע"י רופאת קופת חולים. המשחה דורשת הכנה. בסניף מכביפארם נענתי בשלילה מהסיבה שלמכבי אין את היכולת להכין את המשחה שכולה ממרכיבים שבסל הבריאות. הופניתי על ידי מכביפארם ל"סופרפארם" הם הכינו את המשחה תוך יומיים. כאשר ביקשתי החזר כספי הוא לא אושר ע"י הרוקח המחוזי בנימוק שהכנת המשחה לא כלול בהכנות משחה שהקופה מכסה. איך חושב הרוקח המובד לספק את המישחה שרופא יועצת בכירה של מכבי רשמה? אין תשובה. כיצד להמשיך בתהליך ולקבל את המשחה נגד כאבים בהחזר כספי ע"י הקופה

פטר שלום, חלק מתוכן השאלה נחתך בשוליים, ולכן לא יכולתי לראות את כל הפרטים שציינת. מכיוון שאיני נציגה לא של מכבי ולא של סופר-פארם, אין לי תשובות עבורך. נסה לגשת למזכירות קופת חולים שיסבירו לך מהן האופציות העומדות בפניך. בהצלחה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות