אמצעי מניעה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/10/2015 | 15:26 | מאת: מירי

אלו אמצי מניעה יש בנוסף לקונדום וגלולות כמקדם ביטחון ליחסים לאחר לידה ושימוש שעדיין לא מקסימלי בגלולות ?

20/10/2015 | 19:00 | מאת: דנה

יש מין מדבקות כאלה שמדביקים על הגוף.. תנסי לשאול בסופר פארם

מירי שלום, לא ציינת אלו גלולות את נוטלת וכמה זמן, אך ברוב המקרים אם נטלת אותן לפי ההוראות את מוגנת מפני הריון כבר מהשבוע השני לנטילת הגלולות (תוכלי למצוא פרטים נוספים על כך בעלון לצרכן). מלבד קונדומים יש פתילות קוטל זרע בשם גלוואן וספוגיות עם קוטל זרע בשם סייף-T, אך יש כרגע חוסר במלאי שלהם. המדבקות שהוזכרו בתגובה הקודמת הן צורה אחרת לקבל טיפול הורמונלי ובעצם מקבילות לטיפול בגלולות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות