משחה אינוטיול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/01/2012 | 20:10 | מאת: נטע

שלום רב, בני בן שנה ושלושה חוד',אובחנה אצלו סבוריאה וככל הנראה עורו רגיש בלי שום קשר.נמצא במעון פרטי מזה כ5 חוד'. מידי פעם סובל מתפרחת חיתולים חריפה מאוד, זה יכול לקרות תוך יום (!) בגן. רופא הילדים הורה לי להשתמש במשחת "אינוטיול" באופו קבוע, למניעה. האם ניתן להשתמש בה לאורך זמן ועל בסיס קבוע ככל משחת החתלה? עפ"י מה שרשום בעלון המצורף, יש מינון קצר בהרבה...תודה וערב טוב, נטע

29/01/2012 | 21:02 | מאת: שני כרמי

נטע שלום. אכן, בדרך-כלל, משמשת המשחה אינוטיול לשימוש קצר, עד שהעור נרגע ושב לקדמותו. עם זאת, רשאי הרופא להמליץ על שימוש ממושך יותר, אם הוא סבור שתהיה בכך תועלת רפואית. אין סיבה לחשש. ניתן להשתמש במשחה גם לתקופות ארוכות יותר. הקפידו על מריחת שכבה דקה בלבד ולא יותר מ-3 פעמים ביום. עם הזמן, במידה ומצב העור ישתפר, ניתן בהחלט לרדת בתדירות השימוש. בהחתלות הנוספות, הייתי ממליצה על משחת ההחתלה של וולדה שגם לה תכונות מרגיעות על העור. הקפידו גם על החלפה תכופה של החיתולים, הימנעו משימוש במגבונים והעדיפו רחיצה עדינה במים חמימים ותחליב רחצה עדין. נגבו בנגיעות רכות ואפשרו לעור להתייבש לפני החתלה חוזרת. אם לא יהיה שיפור משמעותי במצב העור של התינוק בעוד כמה ימים- אנא, שובו לרופא. שירגיש טוב, הקטנצ'יק.

מנהל פורום תרופות ורוקחות