mycoster

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/01/2012 | 18:33 | מאת: dorit

שלום אני בחודש שביעי והתחלתי היום טיפול בפטרת בבוהן הקיימת כבר שנים. הטיפול הוא באמצעות mycoster/ כתוב בהוראות לא לנשים בהריון ומניקות אך בכל תרופה זה כתוב. הייתי רוצה לדעת אם זה באמת מסוכן או שזה רק לענייני ביטוח? תודה.

29/01/2012 | 20:31 | מאת: שני כרמי

דורית שלום. האזהרה שראית רשומה לגבי השימוש בלק מיקוסטר בנשים הרות, אכן מופיעה לגבי כל התרופות כמעט. אין לזלזל בכך ותמיד עדיף לברר את בטיחות השימוש בתרופה בנשים הרות, טרם השימוש. בנוגע למיקוסטר- מדורגת בקטגוריה B של בטיחות התרופות בהריון, כלומר- לא נמצא שגורמת לפגיעה בעובר. בשימוש חיצוני, לפי ההוראות, אין סיבה לחשש והתרופה אמורה להיות בטוחה בסה"כ. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות