גלולות זואלי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/10/2015 | 19:13 | מאת: נטלי

היי ליאת התחלתי לפני חודשיים גלולות זואלי ולקחתי 2 חפיסות ברציפות בלי הפסקה ועכשיו סיימתי חפיסה שניה ביום שישי ועדיין לא קבלתי מחזור יש מצב שאני בהריון? לא פספסתי אף יום

נטלי שלום, לעיתים זה קורה שמחסירים ווסת בעת טיפול בזואלי. אם הטיפול נלקח כמו שצריך, לא הקאת או שלשלת את הגלולה ולא לקחת במקביל תרופה שמתנגשת עם הגלולה, הסיכון להריון הוא אפסי. אם מחסירים שני מחזורים ברצף, יש לבצע בדיקת הריון ולא להתחיל את החפיסה השלישית מבלי שרופא שלל הריון. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות