אזומד ג'ל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/01/2012 | 23:49 | מאת: סיון

שלום רב, רכשתי את הג'ל מהמלצה שקיבלתי עקב שני כתמים שהופיעו לי בפנים כתוצאה משימוש בגלולות. למרות שמרחתי את הג'ל נקודתית רק על כתמי העור, כל הלחיים שלי נהיו אדומות מאוד. יש לציין שהשתמשתי בג'ל רק פעמיים והפסקתי עקב התופעה. האם תופעה זו תקינה??

29/01/2012 | 10:15 | מאת: שני כרמי

סיון שלום. אדמומיות קלה היא תופעת לוואי מוכרת של השימוש באזומד. אם האדמומיות חריפה- יתכן ומדובר בתגובה אלרגית ולא הייתי ממליצה על המשך השימוש לפני שאת מתייעצת עם רופא. לבריאות.

09/05/2012 | 08:01 | מאת: תמר

האם ניתן להשתמש בג'ל לילד בגיל שנתיים שמופיע לו כתמים על העור?

מנהל פורום תרופות ורוקחות