תופעות לוואי של פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/09/2015 | 01:08 | מאת: אנונימית

אני לוקחת פרימולוט נור 9 ימים פעמיים ביום ולא מפסיקה להשמין בעוד שלא אכלתי יותר ממה שאני אוכלת תמיד האם זו אחת מתופעת הלוואי של הכדור?זה ירד כשאני אפסיק לקחת את הכדור?מה ניתן לעשות?

שלום, הטיפול בפרימולוט נור יכול לגרום לשינויים במשקל. לא ציינת כמה עלית במשקל, אך אם מדובר בעליה דרמטית בפרק זמן קצר, ייתכן ומדובר בבצקת ולכן כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל. ליאת

30/09/2015 | 00:52 | מאת: אנונימית

עליתי בפחות מעשרה ימים בין 3 ל 4 ק"ג כמו כן אני מרגישה תחושות של התכווצויות פנימיות בבטן (כמו שקורה כשרעבים) מדי פעם

מנהל פורום תרופות ורוקחות