האם מותר שימוש חוזר ברזין - PHENTERMINE

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/01/2012 | 13:40 | מאת: אנדרי

שלום רב , שקלתי 141 הורדתי 28 ק"ג סיימתי טיפול של שלושה חודשים , האם מותר לי אחרי תקופה( הפסקה ושמירה על המשקל ) מסוימת לחזור וליטול את הכדור לשלושה חודשים נוספים .

28/01/2012 | 18:13 | מאת: שני כרמי

אנדרי שלום. ראשית, הרשה לי לברך אותך על הירידה במשקל והתרומה המשמעותית לבריאותך. לגבי השימוש החוזר ברזין- תצטרך לשקול זאת יחד עם הרופא שלך. הרופא יצטרך לוודא שמצב בריאותך תקין, שלא נגרם לך כל נזק מהשימוש הקודם בתרופה ושהתועלת שתתקבל משימוש חוזר בתרופה, תעלה על הסיכונים האפשריים. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות