אופטלגין נוזלי .

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/09/2015 | 15:54 | מאת: יקי

בעקבות כאבים עזים הנובעים מע"ש צווארי אני נוטל מידי יו0 3 פעמים ביום אופטלגין נוזלי כך במשך שבועיים . האם יש מגבלה של משך זמן לנטילת התרופה ? 2). לפתע הופיע לי דפ בשתן , האם ייתכן שהדבר נובע מהתרופה ? בברכה יקי

יקי שלום, רצוי לא ליטול את התרופה אופטלגין ברציפות מעל לשבוע ללא התייעצות ומעקב רופא. התרופה יכולה לעיתים לגרום לצבע אדום בשתן כשהוא חומצי. למרות זאת, פנה לבדיקת שתן כדי לבדוק אם מדובר בדם ובהמשך בירור. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות