פלוקנול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/09/2015 | 23:40 | מאת: לי

שלום וברכה. אני עם פטריה בלשון כבר 3 חודשים לא עזר ניסטטין או אורל גל ניסיתי פלוקנול 3 כדורים בהפרש 3 ימים עזר אבל חזר..... רופאת פה ולסת רשמה לי פלוקנול 7 ימים רצוף האם זה מינון טוב? והאם זה יכול לגרום לדימומים לוקחת פמינט לכאבי מחזור... האם מותר להשתמש במקביל לפלוקנול באקמול פוקוס או נורופן או אופטלגין? תודה מראש

לי שלום, נטילת 100-200 מ"ג פלוקנול למשך שבוע זה מינון מקובל לטיפול בפטרת הפה. התרופה אינה מתנגשת עם שאר התרופות שהזכרת. תופעת לוואי נדירה של התרופה היא ירידה בטסיות הדם. ירידה כזו יכולה בעקיפין לגרום לדימומים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות