שנוי תרופה לסכרת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/01/2012 | 19:11 | מאת: גילי

עד לא מזמן טופלתי במחלת הסכרת ב-אמריל אחד בבוקר, ושלושה גלוקופג' ביוםוהייתי די מאוזן מבחינת הסכרת.הרופא רצה להקל עליואןלי לפי בדיקות הדם המליץ לי לעבור לג'ינואט (פעמיים ביום)ועכשיו אני מאד משתעל ומצפמף מהאף והגרון ולא יוצא מזה והרופאים לא מצאו סיבה פיזית לשעול ולי נראה שזה מהג'ינואט, האם זה יתכן?

26/01/2012 | 21:24 | מאת: שני כרמי

גילי שלום. בספרות המקצועית מדווחת תופעת לוואי לא נפוצה לתרופה ג'נואט, המתבטאת בתסמינים של דלקת בדרכי הנשימה העליונות. יתכן וגם אתה סובל מתופעה זו. אם המצב לא משתפר, יש לשקול, עם הרופא, את האפשרות לשנות את הטיפול התרופתי. תרגיש טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות