היי ילדתי לא מזמן הבן שלי בן חודשיים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/09/2015 | 17:43 | מאת: ספיר

ובגלל המזגנים הוא קצת מחרחר יש לו לחה שהוא בעצם לא יכול להוציאי החוצה,אז או שבא יוצאת בפליטות או שהיא יוצאת לו פתאם אמרו לי לשים לו מי מלח קניתי את הטיפות שנקראות אלרין וזה עוזר אבל לא כל כך בלילה אני מלבישה לו ארוך ועם שמיכה ועדיין זה לא עוזר מה עושים כדי שהחלה תעבור??

ספיר שלום, ניתן לתת טיפות הומאופתיות לתינוקות להקלה על ליחה (R-9 ג'וניור, לדוג'). ניתן להתייעץ עם רופא/ת ילדים לגבי שימוש במכשיר אדים או אינהלציות של מי מלח. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות