ריטלין ודופק מהיר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/04/2012 | 11:26 | מאת: ד

שלום ד"ר, בתקופת הבית ספר אובחנתי כסובל מהפרעות קשב וריכוז, מאז השתמשתי בריטלין 20 SR מדי פעם לצורך לימודים. כיום אני בן 25, חזרתי לקחת ריטלין 30 LA לצורך לימודים, ה 30 LA משפיע עלי טוב יותר, הבעיה היחידה היא שהוא גורם לי לדופק מעט מהיר, בזמן מנוחה כ 84 לדקה (לעומת 63 בזמן מנוחה ללא ריטלין). האם ניתן להמשיך לקחת 30 LA למרות זאת? תודה

10/04/2012 | 10:19 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

האמת שלא רואה בעיה של דופק 84 לדקה. אומנם אם יש הרגשת דפיקות לב הייתי פונה לרופא מטפל לצורך בדיקות לב. תמיד אפשר לרדת לRITALIN LA 20 MG או לעבור ל-CONCERTA 27 MG.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים