לד"ר בוריס היקר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

27/03/2012 | 13:10 | מאת: רועי

שלום רב האם בדיקת EEG וידאו מדוייקת במאה אחוזים או שגם בה ייתכנו פרכוסים ללא זיהוי מדוייק מאיפה הם מתחילים?אם שתיתי אלכוהול לפני EEG וידאו האם הדבר יכול להשפיע על תוצאת הפעילות החשמלית במוח?תודה

01/04/2012 | 10:33 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

מתרת אשפוז במסגרת מעבדה לvideo and EEG monitoring לבצע וידאו וביצוע EEG בעת אירועים חשודים לפרכוס אפילפטי. הפירוט ומסכנות מקבלים מרופא מסכם את האשפוז. שאר הדברים לא רלבנטיים.

01/04/2012 | 13:59 | מאת: רועי

האם ייתכן שייצא תקין על אף זה שאני חולה אפילפסיה ?כמו שיש טעויות בEEG רגיל

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים