חוסר תחושה בעור רגל שמאל בעקבות הריון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

29/07/2011 | 15:55 | מאת: סמדי

בערך בחודש החמישי להריוני התחלתי להרגיש נימול בירך רגל שמאל מקדימה, ולקראת סוף ההריון התחושה בעור היתה מעומעמת. לאחר הלידה כשהייתי לוחצת בנקודה מסויימת בעצם המותן הייתי ממש מקבלת זרמים בירך רגל שמאל ועד היום (חודשיים וחצי לאחר הלידה) כשאני נוגעת בעדינות בירך יש חלק שאיני מרגישה. האם יש קשר להריון? מה עליי לעשות?

30/07/2011 | 18:16 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

סמדי, שלום צריך לעשות בדיקת EMG - ELECTROMYOGRAPHY כדי לשלול פגיעת שורשים בגב התחתון שהולכים לכיוון הירך.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים