תחושת רעב

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/07/2011 | 02:30 | מאת: ברק

ד"ר שלום, לפני מספר חודשיים עברתי ת.ד ונפצעתי קשה בראש כולל שבירה וכמובן ימום. אחד מהדברים שמפריע לי ולא קיבלתי עליו תשובה ברורה הוא תחושת רעב דווקא לאחר אכילה. ככל שהארוחה גדולה יותר אני מרגיש רעב גדול יותר. למעשה מצד אחד אני מרגיש "מפוצץ" מהאוכל אך מצד שני מרגיש רעב. לאחר שהרגשת "המפוצץ" עוברת אני נשאר רק עם תחושת הרעב. ניסיתי לברר באינטרנט וקראתי על ההיפותלמוס. רציתי לשאול אם יש קשר לפציעה (מבחינתי זה משתמע) ואם יש משהו שאפשר לעשות? תודה רבה ברק

28/07/2011 | 16:58 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום, ברק סיבוך לטווח ארוך של חבלת ראש כפגיעה סלקטיבית מתבטאת ברעד בלבד זה דבר נדיר ביותר. צריך לחשוב על סיבות נוספות. הייתי מתחיל מרופא גסטרו, כדאי לקבל הסבר מנוירוכירורג - מה בדיוק נפגע לפי בדיקות הדמיה. לפעמים התיעצות עם פסיכולוכ עוזרת להבין את סיבות לרעד בלתי נשלט.

28/07/2011 | 18:32 | מאת: ברק

שלום ד"ר, ישנן הרבה השלכות לחבלת הראש שעברתי. אחת מהן היא תחושת הרעב. לא הבנתי מה שרשמת על הרעד. אין לי רעד. תודה יום טוב.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים