כאבי עצב לאחר הרפס זוסטר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/07/2011 | 22:02 | מאת: חנה

חליתי בהרפס זוסטר .הבועות הופיעו הכף יד שמאל. טופלתי 10 ימים בזובירקס 400 מליגרם. הפצעים הגלידו עדיין נמצאים עם קליפה יבשה. הבעיה היא הכאבים החזקים בכף היד ומעט בזרוע.נימול הרגשת שריפה וכמו זרם חשמלי. לאחר שבועיים מתחילת המחלה התחילו לתת לי פרקוסט 5 4-5 פעמים ביום ואלטרולט 10 מג בלילה. שאלתי אחרי כמה ימים אני צריכה להרגיש שינוי בכאבים. היום זה היום האשון ללקיחת התרופות תודה

27/07/2011 | 09:00 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

חנה, שלום כאב על רקע הרפס זוסטר ( Postherpetic neuralgia) אחד מהכאבים הקשים ויכול להימשך חודשים, לכן כדאי לטפל תרופתית למשך זמן. פרקוסט טוב לתקופה יכסית קצרה. אלטרולט אינו טיפול אופטימלי במצב זה ומחיל להשפיע אחרי שבועיים. צריך לפנות לנוירולוג בהקדם ואיזון תרופתי.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים