פגיעה עצבית

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/07/2011 | 18:41 | מאת: אירית

שלום, לפני כ-4 חדשים עברתי ניתוח הרמת עפעפיים. מאז חצי הראש הימני רדום וללא תחושה. לדברי המנתח בעת הזרקת חומר ההרדמה מעל הגבות נפגעו העצבים המובילים לחלק הימני של הראש, עקב הזרקה ישירה של חומר ההרדמה לתוך העצב. הדבר מציק לי מאד. לדברי המנתח, זה יכול לקרות ויקח כשנה עד שהמצב יחזור לקדמותו. המנתח הציע לי לקחת פרדניזון. שאלותי הן: האם המקרה הינו סביר או רשלנות המנתח ומה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעייה. אודה על תשובתכם, אירית

14/07/2011 | 22:57 | מאת: בוריס שיכמן

אירית, שלום הסיבה היא סבירה אם מנתח מסביר את זה כך. אני לא ממליץ על פרדניזון 4 חודשין לאחר תחילת הסימנים. מציע לבצע בדיקה אלקטרופיזיולוגית (EMG) כדי להבין מה מצב העצבים התחושתיים והמוטוריים.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים