NF 1

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/07/2011 | 17:32 | מאת: שמואל כהן

שלום דר אני בן 45 סובל מי NF1 עם התקדמות המחלה לפני 24 חודשים הברטי טיפול של רדיוכירוגיה לרוש עכב גידול תופס מקום [מיסוג מניגיומה] לפני חודש אופנתי לMRI מוח הנרוכירוגיה נהמר לי עלידי הרופה שין שום שינוי בנגע שטופל עבל יש מספר מימצעים חדשים במח מעל הטנטוריום מודגמים מספר נגעים חדשים בחומר הלבן בעיקר אחורי פריאטאלי וספלניום של הקורפוס קלוסום יש האדרה פתולגית לאחר הזרקת גדוליניום למנגיומה הבדיקת נלקחה [MRI לישבת רתגן של המחלקה לפני שבועה רופה יתקשר ונאמר ש יש חששת על פי המימצעים החדשים חשד ל טרשת נפוצה ועלי לבדק עצל נרולוג מומחה למחלה אני מרגיש חולשה קוצר נשמה עיפות דר בבקשה למי אני צריך לפנות תודה דר

25/07/2011 | 17:41 | מאת: שמואל כהן

המשך אני גם פעם בחודש מקבל זריקה לB12וקדור כול יום תחת לשון בנוסף לתרופות רגיול לחץ דם כורסטרול וגם לירקה 600 מילגרם ליום 150 בבקר 150 בצועורים 300 לפני השינה אני גם משתמש בחמצן ביתי[יש לי עקמת קשה מעוד]כול זה סבוחים של NF1

26/07/2011 | 13:08 | מאת: שמואל כהן

דר יש הפשרות לקבל הסבר בבקשה אני מבקש לדעת למי לפנות לעיז בית חולים תודה דר

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים