סהרוריות או חלום?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/07/2011 | 22:34 | מאת: דני

שלום רב, אני מעוניין לדעת אם המצב המתואר הוא סהרוריות או חלום : יש לי שני חדרים בדירה ולפני כחודש הלכתי לישון כשדלת החדר השני הייתה סגורה. פתאום מצאתי את עצמי באותו חדר בחושך, בלי לדעת איך הגעתי לשם או איך פתחתי את הדלת. אני זוכר שאמרתי את המילים "מה עשיתי" ומייד אח"כ מצאתי את עצמי במיטה גם כן בלי לדעת איך הגעתי אליה. דלת החדר השני נשארה סגורה בבוקר. איך אני יכול לדעת מה היה?

24/07/2011 | 10:01 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

דני, שלום אני מציע לעשו בדיקת EEG - ELECTROENCEPHALOGRAPHY ולפנות לנוירולוג.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים