שאלה לגבי תרופה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/07/2011 | 16:39 | מאת: יוכי

שלום. הומלץ לי לקחת תרופה בשם אלטרול (אלטרולט מקבוצת הטרי-ציקליים) כדי לטפל בכאבים וחוסר נוחות בתחום הפות והנרתיק (שכנראה על רקע נורופטי). הבנתי שתרופה זו אמורה לעבוד על מערכת העצבים. לפעמים אני מרגישה גם זרמים מציקים בראש ונבדקתי בעבר ע"י נוירולוג בכיר שלא מצא שום דבר ממשי. כמו כן אני סובלת מפיברומיאליגה וכאבים כרוניים בכל הגוף ורגישות יתר פיסי ונפשי. רציתי לדעת אם אתה חושב שתרופת האלטרול תוכל להקל גם על שאר הבעיות שאני סובלת מהם? קראתי שלתרופה זו יש תופעות לואי קשות אז אני קצת חוששת לקחת את התרופה. אודה לתשובת הרופא, בתודה מראש!

22/07/2011 | 10:02 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום, יוכי אמיטריפטילין (אלטרול, אלטרולט) תכשיר מוכר שנים רבות ועדיין בשימוש למרות ספקטר של תופעות לוואי כהוכיח את יעילות טובה.

22/07/2011 | 13:22 | מאת: יוכי

תודה על תשובתך. ומה דעתך לגבי שאר מה ששאלתי- האם תרופה זו יכולה לעזור לשאר התסמינים שציינתי שאני סובלת מהם למרות שהתרופה לא נתנת עבורם? זרמים מציקים בראש,פיברומיאליגה וכאבים כרוניים בכל הגוף ורגישות יתר פיסי ונפשי. אודה לתשובתך!

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים