p.v.l.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/07/2011 | 14:58 | מאת: אמא אופטימית

שלום, בני נולד במשקל 800 גר' בשבוע 31 ולאחר חודש אובחנו סימני PVL . בבדיקהת אולטרסאונד מח אחרונה נרשם "אין הדגמה של PVL " . יצויין שהבדיקה בוצעה באסותא ולא היה ברשותם בדיקות קודמות שבוצעו בבה"ח. האם זה אומר שנעלמו לחלוטין סימני המחלה????????? נא תשובה בהקדם תודה אמא אופטימית

14/07/2011 | 15:33 | מאת: אמא אופטימית

בהמשך להנ"ל נמצא בבדיקה הרחבת חדרים בגודל 0.9 מ"מ בצד ימין ו עד 1.1.ס"מ משמאלץ מה זה אומר????? כמו כן נמצא אגנזיס של הקורפוס קןלוסום, מה זה אומר???

14/07/2011 | 18:17 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום רב כמו שצויין בכותרת הפורם אני - נוירולוג מבוגרים ועם כל הרצון אך לא יכול לעזור בשאלה לגבי US מוח של התינוק. כדאי לפנות לנוירולוג ילדים.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים