קפיצות בשרירים וכאבים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/07/2011 | 09:53 | מאת: דוד

בוריס שלום לפני כשנתיים התחילו לי כאבי ראש וקפיצות שרירים בהתחלה בידיים אח"כ בכל הגוף בלי כאב, פניתי לנוירולוג מומחה שקבע שאין בעייה נוירולוגית אך הפנה אותי לסי טי לאישור, הכל יצא תקין אך הסימפטומים נשארו, פניתי לעוד נוירולוג מומחה שגם טען שאין בעייה אך הפנה אותי לemg ליתר ביטחון וגם הבדיקה יצאה תקינה , לאחר מכן התופעות ירדו כמעט לגמרי ולפני שבועיים חזרו , עכשיו יש לי גם כאבי שרירים מידי פעם מפוזרים בכל הגוף, מה לדעתך עליי לעשות, והאן ייתכן שמדובר בבעייה פסיכולוגית, תודה

19/07/2011 | 17:40 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

האם נעשתה בדיקת דם ל- creatine phosphokinase) CPK)?

25/07/2011 | 22:11 | מאת: דוד

ד"ר שלום במהלך השנה וחצי האחרונות ביצעתי שלוש בדיקות כולם תקינות ואפילו מהבדיקה האחרונה שהייתה לפני שנה יש ירידה קלה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים