אי שיווי משקל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/09/2011 | 19:22 | מאת: שולי

אבא שלי אובחן כחולה פרקינסון בבדיקה נירולוגית שנערכה במרפאה בקופת חולים וזאת עכב נוקשות של הגפיים בלבד ללא רעד כלל וכלל. מאז האבחון זה כחודשיים התחיל אבי לסבול מחוסר יציבות ונפל זה מסר פעמים שאלתי היא :מה עושים כנגד הנפילות זאת אומרת חוסר היציבות שלו {זה כחודשיים אבי מקבל כדור בשם levopar}

26/09/2011 | 08:32 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שולי, שלום מחלת פרקינסון מלוואה בהפרעת יציבות ונפילות חוזרות. רק צרייכים להיות בטוחים באבחנה וכדאי לחזור לנוירולוג ולבר על השינוי במצב.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים