טיקים בעיינים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/07/2011 | 20:12 | מאת: אלי

שלום לך ד"ר בוריס. מאז שאני זוכר את עצמי (חח מגיל 10 בערך) אני סובל מטיקים בעיינים. הייתי מטופל אצל ד"ר להט באסף הרופא, קיבלתי בעבר כדורים שהיו מרדימים אותי ולכן הומלץ להפסיקם, עד היום הטיקים היו ברמה נמוכה וכמעט ולא מורגשים. אך בחודש האחרון הם חזרו במידה חזקה מאוד, ההתכווציות גורמות לעיוותים בכל שרירי הפנים, מה שגורם לתחושה של אי נוחות אישית וחברתית. מהם דרכי הטיפול המומלצות? למי עליי לפנות? לרופא עיינים או נוירולוג? מהן הסיבות לכך שהם חזרו בעוצמה כה רבה?

14/07/2011 | 12:12 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

שלום, אלי לפני הטיפול צריך להחליט מה היא הסיבה לטיקים. לזה צריך לבצע בדיקת EEG (ELECTROENCEPHALOGRAPHY) ולפנות לנוירולוג.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים