כאבי ראש קשים מגיל צעיר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

17/12/2016 | 03:10 | מאת: משה כהן

מגיל צעיר יש לי כאב ראש חלש-בינוני (3-4 מ10) קבוע כלומר 24.7 שלא נרגע (ובנוסף הרבה התפרצויות קשות), התלוננתי על זה הרבה בילדות ולכן שלחו אותי ל CT ראש (בגיל 10) והביאו לי כל פעם כדורים שונים לתקופות שונות וכלום לא עבד, בשלב מסוים פשוט ויתרתי כי ראיתי שמאכילים אותי סתם בתרופות שלא עושות כלום. לאחרונה נתקלתי בעניין הקנאביס הרפואי וקראתי קצת בנושא ומעוניין לנסות את הטיפול, השאלה היא האם לבעיה שלי יש אפשרות לנסות את הטיפול הנ"ל? במידה וכן האם יש נוירולוג מומחה שאוכל לפנות אליו שאינו סולד מהעניין? תודה מראש.

למר כהן שלום, כדאי שתפנה למרפאה נוירולוגית שמתמחה בטיפול בכאבי ראש. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים