חולשה ב"שרירי" ידיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/11/2016 | 00:39 | מאת: דניאל

שלום רב, אני בחור בן 23. מזה זמן רב אני מרגיש חולשה ב"שרירי" ידיים (כן, רק במרכאות, הלוואי והיו ראויים להיקרא שרירים). מבנה הגוף שלי רזה וכך גם היקף "שרירי" הידיים קטן מאוד, אבל מקפיד על תזונה נכונה ופעילות גופנית מספר פעמים בשבוע. בהתחלה לא ייחסתי חשיבות לאותה תחושה של חולשה, עייפות של ה"שרירים" (לעיתים מלווה בכאבים בהם). קיבלתי על עצמי לדבוק בתכנית בה אפעיל את השרירים יותר, מתוך מחשבה שתרגול או הפעלה שלהם הם מה שנדרש. אבל, מספיקה עבודה קטנה עם הידיים כדי להרגיש עצימות יתרה. את אותה תחושה יש לי רק ב"שרירי" הידיים. לשם השוואה, עד לפני חצי שנה בערך הרגשתי נהדר עם הידיים ואפילו הייתי בשיא מבחינת החוזק וגם ההיקף שלהם (התזונה לא השתנתה). גם כשאני לוקח משקולות לידיים במטרה לאמן אותם ובפרט להגדיל את היקפן, התוצאה ההפוכה עושה רושם להיות מושגת. התפסות של השרירים ו-post כאבים הם גם בנמצא. אודה עד מאוד למענה לשאלתי!

23/11/2016 | 00:44 | מאת: דניאל

השאלה שלי היא כמובן האם את התיאור שלי ניתן לייחס לסיבות נוירולוגיות. אם לא, אז לאילו? אם כן, מה עליי לעשות?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים