גופי רועד כבר זמן מה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/11/2016 | 07:10 | מאת: שמואל שאולי

שלום,אני בחור שנמצא במין משבר שאחרי צבא והולך לטיפול.כבר שנתייים שגופי רועד מבפנים ברעד שהןלך ומתגבר ונחלש בזמנים אקראים אבל לא מפסיק לגמרי וזה גם עובר בכל שרירי גופי. איך עוצרים את זה? האם זה ניתן לעצירה?. אני מפחד שזה יתפתח לרעד בולט פיזי (פרקינסון וכדומה) .מה בדיוק עובר עליי ואיך מטפלים אם בכלל ?.מה ניתן לעשות כדי להקל? זה גם מפריע לי להתרכז המחשבה שלי רק חושבת על זה.

ליעוץ פרטני - פנה לנוירולוג המקובל על המטפל שלך. אין אפשרות לתת עצות אבחנתיות או טיפוליות פרטניות בלי לראות אותך ולבדוק אותך.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים