עד עכשיו זה בסדר?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/10/2016 | 13:18 | מאת: רותם

שוב שלום, כתבתי לפני חודש בפורום (אין סיבה שתזכור..) שהייתי בבדיקה נוירולוגית לבירור פזילה (שמפריעה אסטתית) שהתחילה לי. בבדיקה הנוירולוגית אמרה שצד ימין שלי לא מגיב כמו צד שמאל והיתה בהלם שאף פעם לא עברתי בירור נוירולוגי. היא מצאה ערות החזרים. היא שלחה אותי לסיטי ראש (טרם הגיעו תשובות), לבדיקת דם aceticholine (יצא נגטיב), ובדיקת emg-ncv (שיצאה תקינה). אני בת 26. עשיתי את שלושת הבדיקות למרות הפחד הגדול שלי ממחטים... אני מבקשת שתכתוב לי האם לפי הבדיקות בינתיים (סיטי טרם הגיע) נראה שהכל בסדר והאם יש סיכוי שאצטרך לעבור עוד בדיקות? איזה? אני צריכה אישור שהפזילה לא כתוצאה מבעיה נוירולוגית... לדעתך אני לקראת סוף הבירור? אני מתחננת שתכתוב לי איזה בדיקות יש סיכוי שישלחו אותי כי אני מאוד פחדנית ואני רוצה לקרוא לפני שאני חוזרת לנוירולוגית. תודה!!

לרותם שלום, אני שמח שבדיקותייך יוצאות תקינות. אם ה-CT גם לא יספק הסבר יתכן שהנוירולוג יציע לך לעבור בדיקת MRI של המוח. אין צורך לחשוש מן הבדיקות הללו. מטרתן להבהיר את המצב. בברכת בריאות, כרמל ערמון

16/10/2016 | 05:32 | מאת: רותם

והאם ה mri זה גם עם חומר ניגוד? תודה..

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים