פיענוח PET CT

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/10/2016 | 11:09 | מאת: סיון

שלום. אני בת 22 ולפני כשנתיים חליתי בלימפומה נון הודקין וסיימתי כימותרפיה בדיוק לפני שנה, כחלק מהמעקב עשיתי סיטי ובפיענוח כתבו ככה : קליטה פיזיולוגית מוגברת בטונסילים הפלטינים משני הצדדים. במקביל אני גם סובלת המון בחודש האחרון מכאבי ראש חזקים. מזה אומר? שזה מסוכן? ומה הטיפול? והאמת שלא ממש הבנתי את הפייענוח כי זה בשפה רפואית ואשמח לפירוש. אציין שהלימפומה שהייתה לי הייה לי רק גוש 3 סמ מתחת לתריסריון וזה עבר יחד עם הטיפולים. ומאז אני בריאה.

לסיון שלום, הסבר בדיקה צריך להנתן על ידי הרופא שהזמין אותה, בהתחשב בנסיבות בצוע הבדיקה. פני אליו בהקדם. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים