עזרה בפיענוח בדיקת מיפוי מוח-מה משמעות השורה הבאה.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/10/2016 | 12:06 | מאת: מיקי

שלום רב, אני בן 30 עם מיגרנות מהילדות, הופניתי לאחרונה למיפוי מוח עקב התלונה שלי שאנ מרגיש בירידה בזיכרון ובתיפקוד שלי (בעיקר קריאה/כתיבה/איחזור מידע שנילמד שנישמר כמו קובץ פגום במחשב(המידע קיים אבל ניתן ליקרוא שברירים והוא לא רציף *להמחשה) שבגללה סבלתי בלימודים במכללה), בדף התוצאות של הבדיקה מופיעה השורה הבאה- מה דעתכם? אונות טמפורליות: ירידת קליטה דיפוזית ניכרת באספקט מזיאלי משמאל בנוסף רושם של אזור קליטת יתר"שיפעול"(?) מימין- באספקט עליון אחורי של האונה. MRI יש לי תור רק בעוד חודשיים, אשמח לקבל כיוון ראשוני. תודה מראש ושבוע מבורך ומלא בריאות :-).

למיקי שלום, פענוח בדיקה ראוי שיעשה על ידי מי שהזמין אותה, יחד עם האדם בו מדובר, ובתוך ההקשר שבו הוזמנה. בברכת בריאות וגמר חתימה טובה, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים